SYR.jpg
DSC_0396.jpg
SYR.jpg

circulair interieurontwerp


Het Groene Kabinet levert een concrete bijdrage aan de verduurzaming van onze leefomgeving.

HOSPITALITY . (FLEX) WERK . KANTOOR . PARTICULIER

SCROLL DOWN

circulair interieurontwerp


Het Groene Kabinet levert een concrete bijdrage aan de verduurzaming van onze leefomgeving.

HOSPITALITY . (FLEX) WERK . KANTOOR . PARTICULIER

visie

Meubilair en ruimtes die goed voelen aan al je zintuigen. Die functioneel zijn in het gebruik en hun levensloop. Dat motiveert en inspireert ons.

Om dat doel te bereiken geloven we in een persoonlijke samenwerking met onze klanten en ons lokale netwerk van bouwers en circulaire leveranciers.                            
Samen zorgen we voor en gezonder milieu en zetten we de volgende stap in onze circulaire economie! 

DSC_0396.jpg

Over Het Groene Kabinet


Over Het Groene Kabinet


Ontwerper : Malou ter Horst

Ik werk met ontzettend veel plezier als interieurontwerper, adviseur en ambassadeur voor een gezonde wereld.

Elk project heeft een unieke aanpak, en ik ben trots op de eigenzinnige, creatieve en rijke resultaten waartoe dit leidt. Met een groot lokaal netwerk van interieurbouwers en circulaire leveranciers kunnen alle soorten projecten worden gerealiseerd.

Ik ben flexibel, gedreven en ga slim om met budget. Duurzaamheid is mijn uitgangspunt : Impact in interieur. Naast de realisatie van  circulaire ontwerpen stimuleer ik mijn opdrachtgevers in het gebruik en hergebruik van duurzame materialen. Met minder impact op het klimaat, meer impact op de wereld van morgen maken. Dat is waar ik voor sta.

 
Untitled-1.jpg 

 

 

 


recent project

Neo aardobservatie in Amersfoort was toe aan een uitbreiding en nam het tweede deel van de verdieping in gebruik. Om de ruimte optimaal te benutten was er behoefte aan meerdere mogelijkheden om de ruimte in te delen. Wellicht vind er in de toekomst zelfs een verhuizing plaats.

We maakten daarom een ontwerp voor een modulair akoestisch vergader object. Dit schept ruimte voor elke mogelijke indeling. Scrum, focus, Skype calls, meetings en borrels.

Met de multifunctionele garderobe, scheidingswanden en zit elementen hebben we hier ruimte gecreëerd voor nu en in de toekomst. De gebruikte materialen zijn vrijwel allemaal gemaakt van reststromen.

 

Met speciale dank aan: Emile Miedema - Planemos & Beaujoura Sallé

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Wil je op de hoogte worden gehouden over de activiteiten van Het Groene Kabinet? Laat hier je gegevens achter.

Naam *
Naam